flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретарі судової влади Черкащини продовжують вивчати тонкощі свого ремесла

14 серпня 2015, 08:07

13 серпня 2015 року в Черкасах відбувся тренінг для прес-секретарів загальних судів Черкаської області на тему «Як зробити суд зрозумілим для громадськості засобами Інтернету?».

Своїми знаннями зі слухачами тренінгу ділився PR-менеджер Проекту USAID «Громадяни в дії», експерт з інтернет-комунікації Олександр Равчев.

Спеціалісти зі зв’язків з громадськістю вчилися використовувати засоби Інтернету в своїй комунікації з громадськістю, зокрема і соціальні мережі, планувати і проводити PR-кампанії в Інтернеті а також писати зрозумілі тексти (мовне блогерство). Окрім того прес-секретарі ознайомилися із можливостями роботи сайтів, дружніх до користувачів. Саме під час обговорення цього питання і виникла ідея зібрати рекомендації щодо оптимізації сайту Судової влади України та передати їх до Прес-центру судової вдали. Тож якщо у відвідувачів сайту є якісь побажання чи рекомендації, прохання надсилати їх на електронну адресу прес-служби апеляційного суду Черкаської області media@cka.court.gov.ua.

Захід було проведено за ініціативи БФ «Творчий центр ТЦК» та Апеляційного суду Черкаської області в рамках реалізації проекту «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості» за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Справедливе правосуддя».

Фото-галерея