flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив підтримав кандидатуру Володимира Бабенка, обравши його на посаду голови Апеляційного суду Черкаської області

03 травня 2017, 18:46

 

03 травня 2017 року судді Апеляційного суду Черкаської області висловили свою довіру діючому голові суду Володимиру Миколайовичу Бабенку, повторно обравши його на цю посаду.

Таке рішення було ухвалено переважною більшістю суддів, шляхом таємного голосування.

Відтак, згідно чинного законодавства, Володимир Бабенко очолюватиме Апеляційний суд Черкаської області ще впродовж трьох років.

Окрім того, під час зборів суддів, які відбулися цього ж дня, було обрано діючих заступників голови Апеляційного суду Черкаської області, строком на три роки: Бородійчука Володимира Георгійовича та Єльцова Віктора Олександровича.

Секретарем судової палати у цивільних справах – Василенко Людмилу Іванівну, секретарем судової палати у кримінальних справах – Гончарука Івана Михайловича.

Судді Апеляційного суду Черкаської області привітали очільника суду та його заступників та секретарів судових палат з призначеннями, побажавши невпинного руху вперед та плідної роботи.

В свою чергу, Володимир Миколайович подякував усім присутнім за висловлену довіру та підтримку і побажав подальших успіхів у спільній роботі.

 

ДОВІДКОВО: відповідно до статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02 червня 2016 року № 1402-VIII голова апеляційного суду обирається на посаду зборами суддів шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, у порядку, визначеному законом.