flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо з Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

13 жовтня 2017, 10:23

       Від імені жіночої частини колективу Апеляційного суду Черкаської області прийміть щирі вітання з Днем захисника України!

     Сучасна українська держава - історична спадкоємиця козацтва, визвольного руху та тисячолітніх християнських традицій. Важливим уособленням цієї спадковості є День захисника України, що призначений на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Козаки вважали Богородицю своєю покровителькою та заступницею, а Покрова була своєрідним небесним щитом, що захищав їх від ворогів. Впродовж всією багатовікової історії нашої держави цей день був свідченням героїзму й мужності оборонців рідної землі.

     І сьогодні ми, українці, звертаємось до Божої Матері з проханням про мир і добро, про гідне й щасливе майбутнє нашого народу. Просимо Її послати благодать і наповнити наші душі любов’ю та милосердям.

 

У цей день хочемо побажати Вам сили, яка базується на любові, віри, що не згасне у ваших серцях і покровительства Пресвятої Богородиці! Козацького здоров’я та наснаги Вам на нові успішні починання на благо України!

 

З повагою,

колектив Апеляційного суду Черкаської області