flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Апеляційного суду Черкаської області пройшов підготовку Національної школи суддів України

29 жовтня 2018, 09:50

З 22 по 26 жовтня 2018 року суддя Апеляційного суду Черкаської області Борис Вініченко пройшов підготовку Національної школи суддів України для підтримання кваліфікації суддів судових палат у цивільних справах апеляційних судів.

Для професійного та особистісного вдосконалення суддів програмою підготовки передбачено спілкування з високопрофесійними діючими колегами, викладачами (тренерами), головою Апеляційного суду провінції Британська Колумбія, авторитетними науковцями. 

У ході підготовки судді судових палат у цивільних справах апеляційних судів у конструктивній атмосфері обмінювалися думками, обговорювали проблемні питання, виконували індивідуальні та практичні завдання. 

Серед питань, що були внесені до програми підготовки: практика розгляду судами спорів, що виникають із земельних правовідносин; особливості розгляду трудових спорів; особливості розгляду житлових спорів; застосування Європейської конвенції з прав людини та практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві та рішення ЄСПЛ проти України; антикорупційне законодавство; новели Цивільного процесуального кодексу в контексті застосування міжнародних стандартів судочинства тощо.