flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вищий господарський суд України відмовив у задоволенні касаційної скарги заступника прокурора та підтвердив законність рішень судів попередніх інстанцій у тривалому процесі Апеляційного суду Черкаської області з ТОВ «Черкасизалізобетонбуд»

10 травня 2017, 12:45

Вищий господарський суд України визнав законними і залишив чинними постанову Київського апеляційного господарського суду та рішення господарського суду Черкаської області про задоволення в повному обсязі позовних вимог Апеляційного суду Черкаської області про розірвання укладеного між Апеляційним судом Черкаської області і ТОВ «Черкасизалізобетонбуд» договору підряду від 22.12.2004 та стягнення з ТОВ «Черкасизалізобетонбуд» на користь суду 4 940 470 грн. 46 коп. збитків та часткового задоволення зустрічного позову ТОВ "Черкасизалізобетонбуд" в частині визнання за ним право власності на результати виконаних за договором підряду від 22 грудня 2004 року будівельних робіт з реконструкції будівлі Апеляційного суду Черкаської області по вул. Гоголя, 300 у м. Черкаси.

 

Відповідну постанову колегія суддів Вищого господарського суду постановила 26 квітня 2017 року, розглянувши касаційну скаргу заступника прокурора міста Києва на рішення судів першої та апеляційної інстанцій. Ця постанова є остаточною і оскарженню не підлягає.

 

 

Текст постанови Вищого господарського суду України від 26.04.2017