flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко вітає новопризначеного суддю Конституційного Суду України

14 листопада 2017, 16:10

13 листопада 2017 року у Києві на ХІV позачерговому з’їзді суддів України було обрано нового суддю Конституційного Суду України. Ним став голова Апеляційного суду Запорізької області Віктор Городовенко, кандидатуру якого підтримали 186. Всього в голосуванні взяли участь 287 присутніх делегатів, з-поміж яких і представники Черкаської області.

Голова Апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко взяв участь у ХІV позачерговому з’їзді суддів на запрошення Ради суддів України. За результатами голосування Володимир Бабенко привітав новообраного суддю Конституційного Суду України та висловив переконання, що Віктор Городовенко гідний цієї високої посади. «Бажаю успіхів у наполегливій роботі, спрямованій на утвердження верховенства Конституції та становлення України як демократичної правової держави», - зазначив Володимир Бабенко.

Окрім того, на з’їзді делегати обговорювали питання, які були внесені в порядок денний. Зокрема, про створення окружних судів на базі місцевих загальних та про виплату суддівської винагороди.

Передбачається, що черговий XV з'їзд суддів розпочне свою роботу в березні 2018 року.