flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся практикум на тему: «Вдосконалення інформаційної політики судів»

18 квітня 2018, 14:57

17 квітня 2018 року у Києві пройшов практикум на тему: «Вдосконалення інформаційної політики судів», в якому взяла участь  прес-секретар Апеляційного суду Черкаської області Тетяна Пономар.

Тренінг організовано Програмою USAID «Нове правосуддя» за підтримки Вищої ради правосуддя.

Учасниками практикуму також були фахівці у сфері комунікацій з Конституційного Суду України, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, а також судді-спікери та прес-секретарі апеляційних судів Київської, Чернігівської, Житомирської областей, районних судів м.Києва та Київської області.

Під час практикуму було обговорено формати ефективної взаємодії представників судової влади з громадськістю та ЗМІ, зокрема з питань, пов’язаних з розглядом справ, які становлять суспільний інтерес. Учасників ознайомили з кращими міжнародними практиками використання судами платформ соціальних медіа. 

На завершення фахівці виробили рекомендації щодо використання сучасних комунікаційних стратегій, інструментів та новітніх технологій у завоюванні громадської довіри до суду.