flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Черкаської області привітав друзів-школярів з Днем Святого Миколая

19 грудня 2014, 15:15


 

Апеляційний суд Черкаської області 19 грудня привітав своїх друзів з Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради з Днем Святого Миколая. Чемним та вихованим школярикам колектив суду подарував ноутбук для танцювального класу.

Діти зустрічали працівників суду радісно, з яскравою театралізованою концертною програмою, адже для них ці гості вже стали своїми. Вони приїздять до дітлахів декілька разів на рік – і такі зустрічі завжди наповнені позитивними емоціями і теплом.

Вітаючи малечу суддя Оксана Карпенко побажала вірити в дива і ніколи не переставати мріяти, адже мрії обов’язково збуваються! Також вона подякувала педагогам за їх щоденну відповідальну і дуже благородну роботу. «Бути людиною – то нелегка праця, але ще складніше виховувати справжніх людей! Вам же це вдається повною мірою», – звернулася до вчителів Оксана Володимирівна.

І це не просто слова, адже діти у цій школі не просто освічені, виховані і талановиті – вони ще й чуйні та сердечні, адже переймаються долею своїх однолітків, які зараз у скруті. Учні, разом з батьками та педагогами зібрали подарунки для дітей із зони проведення АТО, адже переконані, зо Святий Миколай має завітати до кожного. Передати ці подарунки допоміг крайовий отаман Черкаського крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха разом зі своїми побратимами, про що привіз фільм-звіт. А черкаські школярики, в свою чергу, одразу ж на святі записали для своїх нових друзів зі Сходу України відео-листівку. Діти переконані і власним прикладом доводять, що кожен може зробити свій вклад в об’єднання України, аби нарешті запанував мир!

Фото-галерея.