flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До апеляційного суду Черкаської області завітали щедрувальники

14 січня 2015, 12:45

 

Давні народні традиції щедрувати під час новорічних та різдвяних свят підтримали юні вихованці Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради. 14 січня вони привітали колектив апеляційного суду Черкаської області зі Старим Новим роком та Василем.  Діти подарували своїм друзям із суду яскраве театралізоване дійство з традиційними українськими щедрівками. Колориту виставі додали коза, циган та лікар.  Щедрувальники засіяли всіх із щирими побажаннями здоров’я, добра та всіх гараздів у Новому році. Ну і, звісно ж, бажали миру та процвітання нашій державі.

Голова суду Володимир Бабенко подякував гостям і зазначив, що радий з того, що взаємні гостини з вітаннями уже стали доброю традицією. Підкресливши, що двері суду завжди гостинно відкриті для друзів-школярів, які кожного разу приносять з собою купу позитивних емоцій.

Зичу вам, щоб знання давалися вільно, легко, із задоволенням. А ще – нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку і щоб ви змогли себе реалізувати в подальшому житті! Здоров’я вам міцного, радості, вірних товаришів і безтурботної юності, – побажав школярам Володимир Миколайович.

Окрім вистави дітлахи також подарували суду власноруч виготовлену ляльку-мотанку, яка віднині буде надійним оберегом від усіх негараздів.

Як і годиться, господарі обдарували щедрівників. Діткам вручили фрукти, які, у ці зимові дні додадуть їм здоров’я та хорошого настрою!

 

Фото-галерея