flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя апеляційного суду Черкаської області взяла участь в обговоренні системи оцінки роботи суду та її подальшого використання в Україні

16 березня 2015, 09:05

Суддя апеляційного суду Черкаської області Наталія Іванівна Охріменко взяла участь у робочій зустрічі «Обговорення системи оцінки роботи суду та її подальшого використання в Україні», яка відбулася 13 березня 2015 року в Києві.

Зазначену зустріч ініціювала Рада суддів України і долучилися до неї представники Ради суддів загальних судів України, Державної судової адміністрації України, Верховного Суду України, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, окремих апеляційних судів та Проекту USAID «Справедливе правосуддя».

У ході заходу учасники обговорили пропозиції до взятого рішенням Ради суддів України за основу проекту «Система оцінки якості роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи», що надійшли від суддів судів усіх інстанцій та спеціалізацій. Опісля вони ознайомилися з передовими міжнародними практиками застосування системи оцінки для прийняття ефективних та обґрунтованих управлінських рішень, спрямованих на удосконалення роботи суду. І на останок було визначено подальші кроки щодо імплементації системи оцінки в судах.