flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 жовтня 2012 року апеляційним судом Черкаської області у співпраці з ТУ ДСА України у Черкаській області проведено навчання суддів місцевих судів Черкаської області

19 жовтня 2012, 10:42

19 жовтня 2012 року апеляційним судом Черкаської області у співпраці з ТУ ДСА України у Черкаській області згідно з планом проведення навчання з суддями місцевих загальних судів Черкаської області на базі Чорнобаївського районного суду Черкаської області  проведено навчання суддів Черкаського, Драбівського, Чорнобаївського, Чигиринського районних судів, Золотоніського, Канівського міськрайонних судів та Сонівського і Придніпровського районних судів м. Черкаси.

Окрім розгляду практики застосування окремих норм законодавства, викладеної в інформаційних листах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ від 27 вересня 2012 року, практики розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення, пов'язаних з корупцією,  основна увага навчання була присвячена  ознайомленню з інститутом слідчого судді за новим КПК України.

По закінченню навчання учасникам семінару надано методичну допомогу в практиці застосування окремих норм законодавства по іншим категоріям справ. 


Стаття щодо інституту слідчого судді за новим Кримінальним процесуальним кодексом України розміщена у розділі "Судова практика"