flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 грудня 2012 року відбулося урочисте засідання з нагоди Дня працівників суду

14 грудня 2012, 15:33

14 грудня  2012 року в приміщенні Черкаської обласної  філармонії відбулося урочисте засідання з нагоди  відзначення Дня працівників  суду за участю голови обласної державної адміністрації, Героя України С.Тулуба, голови обласної ради В.Черняка, керівників правоохоронних органів області.  

Голова апеляційного суду Черкаської області В. Бабенко подякував суддям, працівникам суду та суддям у відставці за наполегливу  і самовіддану працю на благо нашої країни. «Правова система України поступово й наполегливо рухається у напрямку сприйняття основних європейських цінностей у сфері правосуддя та судоустрою», – наголосив голова суду та звернув увагу присутніх, що судова влада завжди стоїть на захисті законності, конституційного порядку, недоторканості прав та свобод громадян. 

З вітальним словом з нагоди відзначення Дня працівників суду виступила  Президент Асоціації суддів Черкаської області О.Карпенко, яка привітала суддів, працівників суду, а також суддів у відставці. 

Почесними грамотами  облдержадміністрації, обласної ради, ДСА України, ТУ ДСА України в Черкаській області були відзначені окремі працівники апеляційного та місцевих судів Черкаської області за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності суду та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду.