flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівників апеляційного суду з новорічними святами привітали вихованці Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради

14 січня 2013, 13:33

Сьогодні працівники апеляційного суду Черкаської області зустрічали незвичайних відвідувачів – у гості до них завітали вихованці Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради.

Діти влаштували ціле святкове дійство: вони щедрували, водили козу, співали українських пісень та засівали.

-  Уже стало доброю традицією вітати наших шефів з новорічними святами. Дітки готувалися із завзяттям, аби показати свою творчість, привітати, побажати успіхів у наступному році, щоб і надалі тривала дружба між нашою школою і вашою установою, – розповідає керівник закладу Людмила Шарапа.

Раді цій дружбі й працівники суду. Зокрема його голова Володимир Бабенко, дякуючи за яскраве привітання, наголосив: «Ми надзвичайно щасливі мати таких друзів, як ви. І ми сподіваємося, що ця дружба триватиме багато-багато років».

Також Володимир Миколайович побажав інтернатівцям, щоб усе добре, що діти зичили, обов’язково збулося і в них самих а ще, щоб продовжували розвиватися їхні таланти, щоб здоров’я було міцне а настрій був гарний упродовж усього року.

А на останок, за доброю українською традицією та на знак вдячності, господарі почастували щедрівників солодкими гостинцями та запросили частіше заходити в гості.