flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду, яких уперше зараховано на державну службу, урочисто склали присягу державного службовця

21 січня 2013, 12:10

Робочий тиждень апеляційного суду Черкаської області розпочався з урочистих зборів. У ході зборів присягу державного службовця склали особи, яких уперше зараховано на державну службу: Оксана Володимирівна Бражнюк, Анатолій Сергійович Горбатюк, Альона Володимирівна Котолуп, Тетяна Володимирівна Куцопатра, Юрій Валерійович Печиборщ, Алла Іванівна Посипайко, Максим Ігорович Руденко та Тетяна Василівна Фоменко.

Нових державних службовців зі значною подією у їхньому житті привітав голова апеляційного суду Черкаської області.

        – Вірю, що ви достойно виконуватимете благородні завдання, які стоять перед кожним державним службовцем. Ваші старання на благо людей будуть гідно оцінені у нашій державі, тож впевнено крокуйте обраним шляхом та докладайте усіх зусиль для зміцнення авторитету судової влади в Україні. Зичу вам та вашим родинам здоров’я,  щастя і благополуччя, – зазначив у вітанні Володимир Бабенко.

Також Володимир Миколайович наголосив, що саме з моменту складання присяги державні службовці офіційно взяли на себе високі зобов’язання перед народом, і стали безпосередньо причетними до долі своєї країни, тож мають працювати так, щоб не соромно було дивитися в очі людям.

Потому керівник апарату Олена Стрелецька ознайомила присутніх з наказами про призначення на посади двох помічників суддів апеляційного суду Черкаської області.