flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду привітали своїх друзів-інтернатівців з 8 березня

11 березня 2013, 15:07

Уже стали доброю традицією святкові зустрічі  працівників апеляційного суду Черкаської області з колективом та вихованцями Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради.

Не став винятком і Міжнародний жіночий день. Голова апеляційного суду Володимир Бабенко разом з представниками свого колективу завітали до навчального закладу, аби особисто поздоровити його вихованець та працівниць.

У кожного з нас у житті є чимало приємних днів: день народження рідних чи друзів, Різдво, Новий рік, державні свята, дні наших особистих досягнень і перемог. Та є свято, яке завжди у всіх асоціюється з красою, ніжністю, теплом – це свято 8 березня! Саме з ним я вас сьогодні і вітаю. Жінки – це завжди окраса життя, надто, якщо вони такі талановиті, як ви, – зазначив Володимир Миколайович.

Також очільник суду долучився до розмаїття вітань, які лунали у ці дні та побажав: «Нехай завжди сяють щастям ваші очі, нехай здійснюються ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть гідні люди та надійні друзі! Здоров’я вам міцного, долі доброї й усіляких життєвих гараздів. Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з відчуттям радості, із впевненістю у світлому майбутті».

У свою чергу керівник навчально-виховного закладу Людмила Шарапа, дякуючи за привітання та подарунки, зазначила, що завжди рада гостям з суду та запросила завітати на випускний вечір.