flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Товариський футбольний матч «Апеляційний суд Черкаської області – Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради»

01 червня 2013, 09:07

 

Популяризуючи здоровий спосіб життя, розвиток спорту на Черкащині та у рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбувся товариський футбольний матч між апеляційним судом Черкаської області та Черкаською загальноосвітньою санаторною школою-інтернатом І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради.

Дружба суду та школи триває уже декілька років. З того часу, як суд узяв шефство над навчальним закладом колектив суду відвідує вихованців школи-інтернату, надає необхідну допомогу та дарує дітям до свят подарунки. Не залишаються у боргу і школярі, які вітають суд зі святами та радують своїми талановитими виступами.

               Діти – це наше майбутнє, а тому наш обов’язок не просто забезпечувати їх усім необхідним, але й давати їм можливість всебічно розвиватися і прививати їм любов до здорового способу життя. Тому ми власним прикладом показуємо молоді, як важливо тримати себе у формі, не залежно від віку, чи посади – зазначив голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко.

Перед грою друзі обмінялися подарунками: школярі вручили команді-суперникові коровай, а команда суду подарувала школярам професійні футбольні й волейбольні м’ячі, аби хлопці й дівчата мали змогу й надалі вправлятися у своїй спортивній майстерності, та солодощі. А вже після гри усі дружно посмакували козацькою кашею.

 

Фото-галерея