flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України особисто ознайомився з роботою судової системи Черкащини

18 липня 2013, 16:10

Сьогодні, 18 липня, Черкаську область з робочим візитом відвідав голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк. Руслан Іванович відзначив, що він уперше відвідує Черкащину офіційно і дуже радий тому, що нарешті побував на батьківщині Тараса Шевченка, місцях слави Богдана Хмельницького та Максима Залізняка.

Приїхав очільник ДСА України, аби ознайомитись з тим, у яких умовах в області провадиться судочинство – він відвідав територіальне управління державної судової адміністрації України в Черкаській області, Соснівський та Придніпровський районні суди м.Черкас. Потому він особисто пересвідчився, наскільки наразі складні умови роботи суддів та працівників апарату апеляційного суду Черкаської області (суд працює на 4 поверсі будинку правосуддя, займаючи площу, що в 9 разів менша за визначені норми) та відвідав новоорендоване приміщення по вулиці Фрунзе, 29. Руслан Іванович запевнив, що ДСА України максимально сприятиме тому, щоб реконструкція нового приміщення відбулася якнайшвидше.

Окрім того Руслан Кирилюк провів нараду з суддями відвіданих судів, дав відповіді на питання, які їх цікавили та ознайомив їх з планами роботи ДСА України.