flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями

12 січня 2018, 09:36

Відвідувачі суду з обмеженими фізичними можливостями відтепер можуть за допомогою мобільного сходового підйомника – крісла-сходоходу –  безперешкодно та комфортно пересуватися у приміщеннях Апеляційного суду Черкаської області. Зокрема, дістатися до залів судових засідань, канцелярії, відділів забезпечення діяльності судових палат, приймальні, місць для ознайомлення з матеріалами судових справ та санітарно-гігієнічних приміщень суду. 

Крісло-сходохід завдяки спеціальному підйомному механізму легко долає усі види східців. Спеціальні інноваційні ручки сприяють процесу плавного та безпечного пересування сходами.

У разі виникнення потреби у використанні крісла-сходоходу відвідувачами Апеляційного суду Черкаської області, прохання завчасно повідомляти відповідальних осіб суду за телефонами: (0472) 33-03-84 - приміщення суду по вул. Верхня Горова, 29 та (0472) 33-12-66 – приміщення суду по вул. Гоголя, 316.

Довідково. Відповідальним структурним підрозділом суду щодо забезпечення рівного доступу людей з особливими потребами до правосуддя в Апеляційному суді Черкаської області визначено службу судових розпорядників. Докладніше з їх завданнями та повноваженнями можна ознайомитися тут.