flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді у відставці апеляційного суду Черкаської області вручено Почесну відзнаку апеляційного суду Черкаської області «Знак пошани»

05 серпня 2013, 09:07

 

2 серпня 2013 року відбулися урочисті заходи з нагоди проводів у відставку судді апеляційного суду Черкаської області Іваненка Володимира Демидовича.

Володимир Демидович поклав увесь свій трудовий шлях на олтар служіння народові. Розпочавши свою трудову діяльність ще далекого 1967 року – служба в лавах радянської армії, робота в органах МВС паралельно з навчанням в Київському державному університеті імені Т. Шевченка. А вже 1978 року Володимир Демидович став народним суддею Придніпровського районного народного суду. Він наполегливо працював над підвищенням рівня правосуддя та доклав чимало зусиль для зростання авторитету судової влади.  Очоливши у 1988 році Черкаський обласний суд (нині апеляційний суд Черкаської області) він, з притаманним йому почуттям нового та передового, приділяв постійну увагу підвищенню кваліфікації суддів апеляційного та місцевих судів, а також наполегливо працював над забезпеченням гарантій незалежності та справедливості правосуддя.

У вітальній промові голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко зазначив: «Своєю щоденною працею та своїми життєвими принципами Володимир Демидович заслужив авторитет серед суддів, працівників правоохоронних органів та керівників різних рівнів. Для кожного з нас він особлива людина – щирий друг, досвідчений наставник, мудрий порадник – просто чоловік, якого ми усі поважаємо і цінуємо.»

До вітань очільника суду долучилися і керівник апарату установи Олена Станіславівна Стрелецька, суддя судової палати у цивільних справах Алла Федорівна Захарова, президент Асоціації суддів Черкаської області Оксана Володимирівна Карпенко а також увесь колектив апеляційного суду Черкаської області.

Та вітали Володимира Демидовича не лише колеги з апеляційного суду Черкаської області. На урочисті заходи завітали й суддя судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Валентина Володимирівна Щепоткіна, начальник відділу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Надія Федорівна Кіктенко, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області Валентина Степанівна Кулик а також керівники та судді місцевих судів області.

Знаковим цього дня стало й те, що Володимиру Демидовичу було вручено Почесну відзнаку апеляційного суду Черкаської області «Знак пошани». З цього приводу Володимир Бабенко зазначив: «Ви перший, хто отримує цей орден, а тому саме Ви визначаєте статусність цієї нагороди».

Довідково:

Відповідно до затвердженого головою апеляційного суду Черкаської області Положення про почесні заохочувальні відзнаки апеляційного суду Черкаської області Почесна відзнака «Знак пошани» (орден) є постійною відзнакою апеляційного суду Черкаської області І ступеню.