flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підбито підсумки роботи місцевих судів Черкаської області за І півріччя 2013 року

12 серпня 2013, 08:05

9 серпня 2013 року у приміщенні Чорнобаївського районного суду відбулася виїзна нарада апеляційного суду Черкаської області спільно з ТУ ДСА України у Черкаській області по підведенню підсумків роботи у І півріччі. У нараді взяли участь голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко, суддя Вищого спецiалiзованого суду України з розгляду цивiльних i кримiнальних справ Валентина Щепоткіна, начальник ТУ ДСА України в Черкаській області Валентина Кулик, судді-секретарі судових палат у цивільних та кримінальних справах апеляційного суду Черкаської області Людмила Василенко та Ігор Поєдинок, а також голови  Городищенського, Драбівського, Кам’янського, Чорнобаївського, Корсунь-Шевченківського, Черкаського, Чигиринського районних судів, Золотоніського, Канівського міськрайонних судів, Придніпровського та Соснівського районних судів м. Черкаси.

На нараді було обговорено основні показники роботи місцевих судів, виокремлено основні проблемні питання та запропоновано шляхи їх розв’язання. Також Валентина Щепоткіна роз’яснила певні аспекти застосування у судовій практиці окремих статей нового Кримінального процесуального кодексу України.

Володимир Бабенко, у свою чергу подякував суддям за плідну роботу та наголосив на необхідності застосовувати новітні технології для удосконалення роботи судової системи Черкащини. Зокрема він акцентував увагу учасників на важливій ролі веб-сайтів судів, як одного з основних джерел інформування населення. Окрім того Володимир Миколайович підкреслив, що такі новації, як sms-інформування сторін по справі та проведення судових засідань у режимі відеоконференцзв’язку значно оптимізують роботу судів.

 

Фото-галерея