flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар суду відвідала загальнонаціональний комунікаційний форум

01 листопада 2018, 12:16

29 – 30 жовтня 2018 року пройшов Перший загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів, на якому зібралося більше 80 прес-секретарів.

Апеляційний суд Черкаської області представляла прес-секретар суду Тетяна Пономар.

Захід організовано Вищою радою правосуддя за спільної підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» та Українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи.

Формат форуму передбачав дводенну програму. Перший день присвячено доповідям спікерів щодо важливості комунікації для підвищення рівня громадської довіри до суду, а також ролі прес-секретаря у комунікаційній діяльності суду. Другий день пройшов у форматі тренінгів, під час яких учасники виконували практичні завдання, вдосконалюючи професійні навички.

Проведення заходу зумовлено необхідністю налагодження ефективної комунікаційної політики судової влади з громадськістю в інтересах підтримання авторитету правосуддя і зростання довіри суду.

Організатори форуму наголосили, що планують зробити такий формат комунікації постійно діючим, адже це ефективний майданчик для обміну досвідом та професійного розвитку й зростання.