flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оксана Савенко взяла участь у робочій зустрічі для членів регіональних комітетів з питань комунікації

01 листопада 2018, 14:03

1 листопада 2018 року в Одесі відбулася робоча зустріч на тему: «Діяльність комунікаційних комітетів: досягнення, виклики та плани на майбутнє».

Участь у заході взяла член Комітету  з питань співпраці з державними, громадськими організаціями, засобами масової інформації Ради суддів України, суддя Городищенського районного суду, уповноважений представник РСУ в Черкаській області Оксана Савенко.

Українсько-канадський проект Підтримки судової реформи організував зустріч для членів регіональних комітетів з питань комунікації Одеської та Івано-Франківської областей, а також членів робочої групи Комунікаційного комітету системи правосуддя. Її мета – покращення комунікації між працівниками судової системи задля підвищення довіри громадськості до судів.


В рамках заходу учасники презентували свої напрацювання, розказали про шляхи реагування на комунікаційні виклики, які постають перед ними, а також скоординували подальшу роботу.

Окрім того, на 2 листопада заплановано майстер-клас з судових комунікацій, який проведе суддя у відставці, координатор з цифрових комунікацій суду провінції Британська Колумбія (Канада) Енн Раунвейт.

Довідково: Комунікаційний комітет системи правосуддя було створено у квітні 2018 році в результаті підписання Меморандуму про взаємодію і співпрацю представників системи правосуддя України. До його складу увійшли очільники Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів, Верховного суду, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України.

Регіональні комітети з питань комунікації створили в Одеській та Івано-Франківській областях в якості представництв Комунікаційного комітету системи правосуддя.  До їх складу окрім, представників системи правосуддя, входять адвокати, прокурори, представники поліції.