flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретарі Черкащини обговорили особливості ефективної комунікації з журналістами

15 листопада 2018, 14:05

15 листопада 2018 року в Апеляційному суді Черкаської області пройшов семінар для прес-секретарів на тему: «Ефективна комунікація: діалог між судами та ЗМІ», участь у якому взяли представники 14 районних судів.

Суддя-спікер Апеляційного суду Черкаської області Оксана Карпенко відкрила захід вступною промовою, у якій торкнулася питань ефективної співпраці між суддею-спікером та прес-секретарем. «Проактивна комунікація, генерація новин про роботу суду та вчасна реакція на поширення неправдивої інформації – основні завдання у діяльності прес-служби суду. І в цьому процесі дуже важлива щоденна злагоджена робота судді-спікера і прес-секретаря. Суддя-спікер пояснює специфічні речі професійною мовою, тоді як прес-секретар трансформує її, робить доступнішою для широкого загалу», - зазначила суддя-спікер Апеляційного суду Черкаської області Оксана Карпенко.

Прес-секретар Апеляційного суду Черкаської області Тетяна Пономар розповіла про особливості написання судових новин, правила спілкування з журналістами та організацію ефективної роботи прес-служби суду.

Учасники ділилися власним досвідом спілкування з представниками ЗМІ, обговорювали нюанси та напрацьовували шляхи налагодження ефективної взаємодії прес-служб судів Черкаської області з метою популяризації роботи системи правосуддя в регіоні.