flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальники підрозділів опановували навички ефективного спілкування у професійній діяльності

11 березня 2019, 08:35
Начальник відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах Олена Туренко та начальник відділу організації діловодства (канцелярії) Олена Гусак пройшли підготовку у Національній школі суддів України, що тривала у період з 4 по 6 березня 2019 року. Захід проводився для начальників та заступників начальників структурних підрозділів апаратів місцевих та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.
 
Учасників підготовки вчили опановувати навички ефективного спілкування у професійній діяльності працівників апарату суду з урахуванням особливостей спілкування основних комунікативних компетенцій, властивих працівникам апаратів судів.
 
Також в програмах підготовки було проведено тренінги щодо особливостей застосування в судовій системі законів України “Про звернення громадян” та “Про доступ до публічної інформації” та застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади”.
 
Керівники стурктурних підрозділів також дізналися про особливості роботи системи електронного декларування, типові помилки, що трапляються під час заповнення  декларацій, ризики притягнення державних службовців до відповідальності, отримали роз’яснення НАЗК із проблемних питань заповнення декларацій та опрацьовували у практичних вправах судову практику щодо притягнення осіб до відповідальності за правопорушення у сфері корупції.
 
Традиційно учасники виконували практичні вправи, а також мали можливість подискутувати з викладачами та отримати відповіді на актуальні запитання від досвідчених викладачів та тренерів.