flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До апеляційного суду Черкаської області завітали щедрувальники

15 січня 2014, 14:07

Дружба між апеляційним судом Черкаської області та його підшефною Черкаською загальноосвітньою санаторною школою-інтернатом І – ІІ ступенів Черкаської обласної ради триває уже декілька років. Судді з радістю періодично відвідують школярів та вітають їх зі святами. Дітки ж, у свою чергу, є бажаними гостями у суді. От і сьогодні талановиті діти з підшефної школи завітали до суду, аби привітати своїх друзів із плеядою Новорічних свят, прощедрувати та щедро засіяти збіжжям на добро, на здоров’я, на мир та злагоду. Та й пришли школярі не з порожніми руками – подарували запашний коровай , власноруч зробленого коня та картину.

Заступник голови суду Микола Торопенко щиро подякував школярам за вітання та за те, що вони люблять та плекають народні традиції. А також побажав діткам: «Щоб знання давалися вільно, легко, із задоволенням. А ще – нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку і щоб змогли себе реалізувати в подальшому житті! Здоров’я міцного, радості, вірних друзів і безтурботної юності.» Також Микола Васильович подякував педагогам школи за виховання достойного підростаючого покоління та побажав їм: «Бадьорості, завзяття, здоров'я, успіхів і злетів у роботі і житті. Нехай ваше добро повернеться вам сторицею!»

Споконвіку заведено обдаровувати щедрівників, тож судді подарували школярам спортивний інвентар, м’ячі для баскетболу і футзалу, а також форму – з побажанням, щоб усе це стало ще одним кроком до майбутніх перемог!  

 

 

Фото-галерея.