flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова апеляційного суду Черкаської області Володимир Бабенко закликає не порушувати Закон

27 січня 2014, 16:40

Усіх людей, незалежно від їхніх політичних уподобань, закликаю не порушувати Закон і повернутися до цивілізованого та законного вирішення спорів!

Також наголошую, що вбивства, спричинення тяжких тілесних ушкоджень, ґвалтування, погроми, підпали тощо, не можуть бути виправданими будь-якими політичними мотивами.

Суди самі не заводять справи й не обирають, які з них розглядати, а які – ні. Усі без винятку кримінальні, цивільні, чи адміністративні справи, які надходять до суду, будуть розглянуті у визначеному Законом порядку, з урахуванням усіх обставин та на підставі доказів, які надають суду учасники процесу. Проте, заклики осіб під стінами будівлі суду, щодо смерті суддів та членів їхніх родин не допомагають суддям у роботі.

Щодо заяв про упередженість суду, то роз’яснюю усім громадянам України незалежно від політичних переконань: не вбивайте, не крадіть, не ґвалтуйте, не зловживайте службовим становищем, одним словом, не порушуйте Закон – і у вас не буде жодної підстави сумніватися у справедливості судових рішень.